23/06/2017

8-9 JULI: BIJZONDERE OMHALING VOOR MS-LIGA VLAANDEREN

8-9 JULI: BIJZONDERE OMHALING IN ONZE FEDERATIE VOOR MS-LIGA VLAANDEREN
De missie van de MS-Liga Vlaanderen is: het bevorderen van het algemeen welzijn

FATIMA-PELGRIMSDAG 15 juli

FATIMA-PELGRIMSDAG
Onze 5de Fatima-dag gaat door op zaterdag 15 juli. We beginnen om 11.30 u. met het bidden van het Rozenkransgebed in de basiliek. Om 12.15 u. is er een broodmaaltijd voorzien in het Norbertusheem. Het namiddagprogramma vangt aan met een voordracht, gevolgd door Eucharistische Aanbidding en de Eucharistie.
Wie graag wil deelnemen aan deze gebedsdag kan inschrijven bij: pastoor Luc Michiels (0495 57 33 26; michiels@kortenbos.be).

KVLV zaterdag 8 juli om 20 u.

De bestuursleden en hun echtgenoten ontmoeten elkaar bij een gezellig etentje op zaterdag 8 juli om 20 u. in brasserie 'Het Portoal' te Sint-Lambrechts-Herk.

ZIEKENCOMMUNIE op vrijdag 7 juli in de voormiddag.

De H. Communie wordt bij onze zieke en bejaarde medeparochianen aan huis gebracht op vrijdag 7 juli in de voormiddag

EUCHARISTISCHE AANBIDDING

Op donderdag 6 juli van 15 u. tot 16 u. in de basiliek.

PAROCHIALE BEDEVAART EN UITSTAP Op dinsdag 4 juli

Op dinsdag 4 juli organiseert het parochieteam voor alle parochianen, voor alle mensen die met onze parochiegemeenschap verbonden leven en voor iedereen die hiervoor interesse heeft een bedevaart naar O.-L.-Vrouw van Hanswijk (Mechelen). In de namiddag brengen we een geleid bezoek aan de Grote Markt en de prachtige Sint-Romboutskathedraal. Nadien maken we een rondrit door de Rupelstreek en in Boom worden we door 2 gidsen rondgeleid in het steenbakkerijmuseum. We vertrekken om 8 u. op de parking aan het Norbertusheem. We wensen alle deelnemers een mooie bedevaart en een ontspannende uitstap toe!

BASILIEKKOOR 2 en 16 juli

Het zangkoor luistert op zondag 2 en zondag 16 juli de Hoogmis op.

PAROCHIALE BEDEVAART op 4 juli

Vergeet niet in te schrijven voor de bedevaart naar O.-L.-Vrouw van Hanswijk (Mechelen) op dinsdag 4 juli.

SAMANA 30 juni om 17u30

Ter afsluiting van het werkjaar zijn de kernleden samen met hun echtgenoten op vrijdag 30 juni vanaf 17.30 u. van harte welkom voor een barbecue ten huize van Ludo en Magda.
We danken hen van harte voor hun gastvrijheid en wensen alle aanwezigen een aangename en gezellige avond toe!

Gregoriuskoor 25 juni

Het Gregoriuskoor uit Sint-Truiden luistert op zondag 25 juni de Hoogmis op.

Gebruikerslogin