SAMANA 8 juni

Kernvergadering op donderdag 8 juni om 19 u. ten huize van Alice Grouwels.

KVLV Op woensdag 7 juni

Op woensdag 7 juni om 19.30 u. worden we uitgenodigd om deel te nemen aan de jaarlijkse gewestbedevaart naar O.-L.-Vrouw van Kortenbos.

basiliekkoor op Pinksteren

BASILIEKKOOR
Het zangkoor luistert op de Hoogdag van Pinksteren de Hoogmis op.

Open Kerkendagen Op 3 en 4 juni

GESCHIED- EN HEEMKUNDIGE KRING
Op 3 en 4 juni zetten heel wat gebedshuizen voor de 10de maal hun deuren wagenwijd open voor de Open Kerkendagen met als thema “Zet de stenen in beweging”. Om 14 u. is er een beiaardconcert door de heer Noël Reynders.

ZIEKENCOMMUNIE

De H. Communie wordt bij zieke en bejaarde medeparochianen aan huis gebracht op vrijdag 2 juni in de voormiddag.

EUCHARISTISCHE AANBIDDING Op donderdag 1 juni

EUCHARISTISCHE AANBIDDING
Op donderdag 1 juni om 15 u. in de basiliek.

ADEM-TOCHT – GULDEN LEEFTIJD

Onze maandelijkse bijeenkomst gaat door op dinsdag 30 mei om 14 u. in de pastorij. Thema van deze gespreks- en bezinningsnamiddag: “Christelijke vragen en rituelen rond het levenseinde”.

GESCHIED- EN HEEMKUNDIGE KRING Maandag 29 mei

Maandag 29 mei: daguitstap naar Ophoven en Kessenich met boottocht op de Maas en bezoek aan een aspergebedrijf. We vertrekken om 8.15 u. op de parking van het Norbertusheem.

Donderdag 1 juni: bezoek aan de watermolen van Stevoort. Vertrek op de parking van het Norbertusheem om 19.30 u.

BEIAARDCONCERT Op zondag 28 mei

BEIAARDCONCERT
Op zondag 28 mei om 14 u. door Hendrik Reynders.

NOTEER ALVAST KVLV

KVLV-bedevaart gewest Borlo – St.-Truiden op woensdag 7 juni om 19.30 u.
KVLV-barbecue op zaterdag 10 juni vanaf 18 u. in het Norbertusheem.
KVLV-reis naar Aalst op dinsdag 13 juni.

Gebruikerslogin